
Kurkkukeitto (4 hlö)
• 3 rkl voita
• 1 sipuli
• 3 valkosipulin kynttä
• 2 Marjex® Venäläistä suolakurkkua
• 1 Marjex® Valkosipuli suolakurkku
• 1 rkl basilikaa
• Kokonaisia valkopippureita
• 8 dl lihalientä
• 1 tlk smetanaa
Valmistus
Suikaloi sipuli ja kurkut. Sulata voi kattilassa. Anna sipuleiden, kurkkujen ja mausteiden kiehua voissa n. 10 minuuttia. Kaada joukkoon lihaliemi ja anna keiton hautua n. 10 minuuttia. Lisää smetana, sekoita ja tarjoile heti!
Reseptissä käytetyt Marjex -tuotteet

SUOLAKURKUT
Marjex Venäläiset suolakurkut, 300g

SUOLAKURKUT
Marjex Valkosipulisuolakurkut, 300g