Marjex – Makuja luonnosta

Marjex -tuotemerkit ovat olleet markkinoilla jo yli 50 vuoden ajan. Kesällä 2014 Marjexin tuotemerkit sekäliiketoiminta siirtyivät Arctic International Oy:n omistukseen. Tämä merkitsi sitä, että metsämarjat tulevat oman poimintaorganisaation kautta ja puutarhamarjat ovat sopimusviljelijöidemme kasvattamia. Meillä on suora yhteys metsästä tai pelloilta kuluttajan pöytiin. Marjex -tuotteet pakataan Sotkamon tuotantoyksikössämme.

Sivujemme kautta voitte tutustua yrityksemme toimintaan ja tuotteisiin sekä löydät vinkkejä ruoanlaittoon. Sivuiltamme pääset myös Facebook– ja Instagram –tileillemme.

Olemme pääasiallisesti tuotteiden valmistaja ja jalostaja. Asiakkaitamme ovat maan johtavat kauppaketjut ja tukkurit. 

Metsämarjat tulevat pääosin omalta poimintaorganinsaatioltamme. Puutarhamarjat ja sienet hankimme alan yrityksiltä ja sopimusviljelijöiltä. Pääosa raaka-aineista on kotimaista. Kunkin tuotteen yhteydestä löydätte raaka-aineen alkuperämaan. Marjex-kuluttajatuotteet löydät kauppojen pakastealtaista, He-Vi -osastojen kylmätiskeistä sekä mehu-, hillo- ja kuivatuotehyllyistä. Tuotteemme löydät kaikista hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista ympäri Suomea.

Omien merkkituotteidemme lisäksi teemme myös private label -tuotteita asiakkaillemme. Mikäli tarvitset private label -tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!