Ainekset / 10 annosta
3 l
2,5 dl
7,5 dl
400 g
2-4 kpl
7-10 kpl
50 g
Marjex kotimainen puolukkamehu
Marjex kylmäpuristettu
mustaherukkamehu
Vesi / kivennäisvesi
Marjex puolukka (pakastettu)
Kanelitankoja
Tähtianista
Sokeri
Jäitä (mikäli booli nautitaan kylmänä)
Ohjeet
Kylmä versio
Sekoita mehut ja kivennäisvesi suureen kattilaan. Lisää kanelitangot ja tähtianikset ja kiehauta booli. Juuri ennen tarjoilua lisää pakastepuolukat ja jäitä maun mukaan. Siroittele sokeri pienelle lautaselle, kostuta lasien reunat ja dippaa ne sokeriin. Kaada booli laseihin ja koristele juoma puolukoilla, tähtianiksella sekä kanelitangolla. Nauti 🙂
Kuuma versio
Ota puolukat sulamaan noin 30-60min ennen tarjoilua. Sekoita mehut ja vesi boolimaljaan. Lisää perään kanelitangot ja tähtianikset. Siroittele sokeri pienelle lautaselle, kostuta lasien reunat ja dippaa ne sokeriin. Kaada booli laseihin ja koristele juoma puolukoilla, tähtianiksella sekä kanelitangolla. Nauti 🙂